Afstudeerstage ICT (september 2021)

Omschrijving

Plaats: Arnhem

Uren per week: 40

Werk-/denkniveau: HBO


! Deze vacature is uitsluitend bedoeld voor de periode van september 2021 !

Wij zijn Breedband
Breedband is in de wereld van ISP de kleinste van de groten. Van de ondernemer op de hoek tot grote organisaties met meerdere locaties; wij zorgen dat hun netwerk en verbinding vlekkeloos werken. Breedband is autonoom; ons netwerk ontwikkelen en beheren wij volledig zelf. Net als bij een grote ISP, alleen zijn wij super wendbaar en wel persoonlijk. Onze techneuten ontwerpen ons netwerk, werken met verfijnde techniek en zitten zelf aan de knoppen. En dat binnen een hecht team en een super gezellig bedrijf.

 

In het kort

Techniek zit in ons DNA en natuurlijk zijn wij dan ook altijd op zoek naar hoe we met de nieuwste technieken ons netwerk en onze dienstverlening nóg beter kunnen maken. Wij hebben op onze Research & Development afdeling plek voor afstudeerstagiaires die ons daarbij kunnen helpen. We hebben een aantal mogelijke onderzoeksopdrachten voor je klaar liggen die we samen kunnen bespreken. Heb je zelf enthousiaste ideeën naar aanleiding van de opdrachten of de vacature? Kom maar op! Wij staan open voor de voorstellen die jij wilt onderzoeken tijdens je afstudeerstage.

 

Tijdens jouw stage

Je krijgt tijdens jouw stageperiode de tijd om Breedband te leren kennen en volledig met jouw opdracht bezig te zijn. Op de afdeling kom je te zitten tussen ervaren en jonge collega’s die je stimuleren en inspireren zodat je alles uit je onderzoek kunt halen. We verwachten dat je volledig inzet om een met een mooi onderzoek te komen en zullen overal waar mogelijk je hierin ondersteunen.

 

Wij bieden je

Ontwikkeling, kennis en gezelligheid. Je krijgt bij ons de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Naast hard werken vinden wij het ook leuk om samen leuke dingen te doen. Onze VrijMiBo is beroemd, de lunch wordt dagelijks verzorgd en we hebben met regelmaat leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagram account om hier een indruk van te krijgen! Ons kantoor ligt direct naast het station van Arnhem aan Sonsbeekzijde en ben je er zo met het OV. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding van ons.

 

En wie ben jij

Onze ervaring leert dat ons netwerkomgeving dusdanig complex is dat het interessant is om bij ons stage te lopen. Dit kan tijdens jouw eindstage van het HBO. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid maar we zoeken ook stagiaires die initiatief tonen, enthousiast zijn om te leren en vrolijkheid met zich meebrengen.

Vereisten

Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet. Mocht je vragen hebben, stel ze aan Manager Marketing & HR Liza Zeilstra, via info@breedband.nl.