Jr. Netwerk Engineer

Omschrijving

Plaats                              Arnhem

Uren per week                 40 uur

Werk-/denkniveau           MBO/HBO


Vind jij techniek écht boeiend, wil je er alsmaar meer van weten en lijkt het je tof om onze klanten te helpen met technische vragen en meldingen? Dan ben jij de Jr. Netwerk Engineer die Breedband zoekt.


Stralende aanspreekpunt

Als Jr. Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, behandelen, toewijzen en bewaken van alle binnenkomende tickets en meldingen. Dit kan via ons ticketsysteem, telefonisch of soms op locatie. Jij bent het stralende aanspreekpunt voor onze klanten, je beantwoordt zelf technische vragen en schakelt waar nodig een technische collega in. Als een leeuw bewaak je de voortgang van tickets, zodat onze klanten tijdig reactie krijgen. Het spreekt voor zich dat je klantgericht bent, maar nog belangrijker: je haalt voldoening uit het super goed helpen van onze klanten!


Thuis een servertje draaien?

De collega’s bij Breedband hebben een groot hart voor techniek. Eigenlijk zijn we een stelletje (vak)idioten J We zijn daarom op zoek naar een Jr. Netwerk Engineer die dat ook in zich heeft. Je vindt techniek niet alleen leuk, je wilt heel graag meer van weten en beter in worden. Het kan maar zo zijn dat er bij jou thuis al een servertje draait of dat je al bezig bent met je CCNA. Die nieuwsgierigheid en gedrevenheid zoeken we. En die worden bij Breedband ook verder aangemoedigd door je technische en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.


Leren en doorgroeien

Jouw ontwikkeling staat bij ons namelijk nooit stil. We helpen je groeien in je functie en werkzaamheden. We bieden je kennis en vaardigheden aan en je krijgt vanaf het begin zelfstandige taken en verantwoordelijkheden. En dat kan, omdat je op een wendbare, autonome en vooral hechte technische afdeling komt te werken. Samen met je collega’s zit je zelf aan de knoppen van ons netwerk en leer je elke dag lekker bij. Ons doel, en hopelijk ook die van jou, is dat jij de stap maakt naar de functie Medior Netwerk Engineer.


Over Breedband
Breedband is een (tikkeltje) eigenwijs en vooral harstikke gezellig. Met veel energie zijn we de markt aan het veroveren op het gebied van Internet & Networking, Clouddiensten en Managed Services. Naast hard werken doen we graag leuke dingen samen. We houden regelmatig (online) VrijMiBo’s en organiseren leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagramaccount om hier een betere indruk van te krijgen.


Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een skilled Jr. Netwerk Engineer. Je hebt daarom minimaal MBO-niveau 4 ICT richting netwerkbeheer afgerond of een HBO ICT-opleiding gevolgd met passie voor netwerkbeheer. Daarnaast heb je jouw CCNA behaald of ken je de basis en ben je bereid om dit certificaat binnen zeven maanden te behalen. De kosten zijn voor ons!

Wat kenmerkt jou? Je bent leergierig, stressbestendig, enthousiast en communicatief vaardig (in het Nederlands zowel schriftelijk als mondeling). Je werkt graag in een team om samen tot een oplossing te komen, maar durft ook zelfstandig zaken op te pakken. Je weet wanneer je om hulp moet vragen en zie je werk liggen, dan stroop jij graag de mouwen voor op!

Vereisten

Neem contact op

Denk jij: dit ben ik! Dan hebben we een match en willen we graag met jou kennismaken. Aarzel niet om onze HR-Manager Liza Zeilstra te bellen via 088 - 599 99 99 of een mailtje te sturen naar Liza@breedband.nl. Jouw CV is genoeg, je motivatie horen we graag van jou zelf.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.