Medior Netwerk Engineer

Omschrijving

  Plaats                                 Arnhem

   Uren per week                  40 uur 

  Werk-/denkniveau           MBO+ / HBO


Voor veel van onze klanten ontwerpen en beheren wij hun netwerk. Dit zijn soms kleine maar vaak grote projecten. De uitvoering van deze projecten behoort tot de grootste verantwoordelijkheid van onze Medior Netwerk Engineers. De Senior Netwerk Engineers coördineren deze projecten waarbij jij uitvoert wat je kan. En wat je nog niet kent, leren zij je. Denk aan technieken als virtualisatie, DWDM, CWDM, MPLS, OSPF of BGP. Wij werken o.a. met Cisco, Fortigate en Brocade.


Daarnaast begeleid je jouw junior collega’s in het oplossen van technische vraagstukken in de vorm van tickets. Jouw doel is hierbij dat deze collega het de volgende keer zelf kan oplossen. De écht technisch ingewikkelde vraagstukken los jij zelf op.


Wij bieden jou
Veelzijdigheid en technische verdieping op het gebied van Netwerk Engineering. Van onze Mediors verwachten wij een passie voor dit vak zodat wij, met jou, ervoor kunnen zorgen dat jij een Senior op dit gebied wordt. Onze projecten zijn elke keer anders van grootte en complexiteit waardoor jij elke dag een nieuwe uitdaging aangaat.


Bovenal zijn wij een eigenwijs en gezellig bedrijf die met energie de markt aan het veroveren is. Naast hard werken doen we graag leuke dingen samen. Onze VrijMiBo’s zijn beroemd en met regelmaat hebben we leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagramaccount om hier een betere indruk van te krijgen.


En wie ben jij
Je hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan als Netwerk Engineer maar bent op zoek naar verdieping op dit vakgebied. Je functioneert op MBO+ tot HBO niveau en hebt al de nodige aanvullende diploma’s op zak (denk aan CCNA diploma’s). Je bent nog lang niet klaar met leren en kan niet wachten om dit te doen.

Je bent een teamspeler die er plezier uithaalt om jouw collega’s te zien groeien en draagt jouw kennis makkelijk over. Je weet overzicht te bewaren en het hoofd koel te houden bij hectische situaties. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en weet wensen in oplossingen om te zetten.Vereisten

Nieuwsgierig?

Stuur ons dan een kort bericht inclusief CV of LinkedIn-profiel, een uitgebreide motivatiebrief is niet noodzakelijk. Mocht je vragen hebben, onze collega Liza staat je graag te woord op 088 - 599 99 99.