Stage Netwerkbeheerder

Omschrijving

Plaats: Arnhem

Uren per week: 40

Werk-/denkniveau: MBO/HBO


Wij zijn Breedband
Breedband is in de wereld van ISP de kleinste van de groten. Van de ondernemer op de hoek tot grote organisaties met meerdere locaties; wij zorgen dat hun netwerk en verbinding vlekkeloos werken. Breedband is autonoom; ons netwerk ontwikkelen en beheren wij volledig zelf. Net als bij een grote ISP, alleen zijn wij super wendbaar en wel persoonlijk. Onze techneuten ontwerpen ons netwerk, werken met verfijnde techniek en zitten zelf aan de knoppen. En dat binnen een hecht team en een super gezellig bedrijf. 


In het kort

Tijdens jouw ICT stage leer je alles over ontwerp, realisatie en beheer van computernetwerken. Maar ook: VoIP, routing, switching, wireless, VPN, servers, storage, virtualisatie en security. Daarnaast ondersteun je onze Servicedesk. Je bent hier medeverantwoordelijk voor het beoordelen, behandelen, afhandelen, toewijzen en bewaken van alle binnenkomende tickets en alarmen. Dit kan via ons ticketsysteem of telefonisch. Wij werken met Cisco, Brocade, Fortinet en meer en maken gebruik van technieken zoals DWDM/CWDM, MPLS, OSPF en BGP.

Wij bieden je

Ontwikkeling, kennis en gezelligheid! Je krijgt bij ons de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Naarmate we zien dat je dingen oppakt krijg je steeds meer zelfstandigheid. We zorgen zelf voor onze koffie en halen de post, maar kunnen je wel vragen om zelfstandig aansluitingen te verzorgen bij onze klanten.

Naast hard werken vinden wij het ook leuk om samen leuke dingen te doen. Onze VrijMiBo is beroemd, de lunch wordt dagelijks verzorgd en we hebben met regelmaat leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagram account om hier een indruk van te krijgen! Ons kantoor ligt direct naast het station van Arnhem aan Sonsbeekzijde en ben je er zo met het OV. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding van ons.


En wie ben jij

Onze ervaring leert dat ons netwerkomgeving dusdanig complex is dat het interessant is om bij ons stage te lopen. Dit kan tijdens jouw eindstage van MBO niveau 4 of in jouw derde of vierde jaar van het HBO. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid maar we zoeken ook stagiaires die initiatief tonen, enthousiast zijn om te leren en vrolijkheid met zich meebrengen. Het kan hier druk zijn dus het is belangrijk dat jij jouw hoofd koel weet te houden.

Vereisten

Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet. Mocht je vragen hebben, stel ze aan Manager Marketing & HR Liza Zeilstra, via info@breedband.nl..